Esküvői torta

Az esküvőd az egyik legkülönlegesebb esemény az életedben! Ezt Mi pontosan tudjuk, ezért a legnagyobb szakértelemmel és odafigyeléssel készítjük el esküvői tortádat az általad megálmodott elképzeléseket követve és segítve saját sok éves tapasztalatunkkal.

Veled együtt azon dolgozunk, hogy az esküvői tortád legyen a nagy napod egyik édes fénypontja.

 

Jelentkezz be hozzánk esküvői torta egyeztetésre, hívd ezt a számot: +36 70 627 1747

 

esküvői torta rendelés Budapest

Esküvői torta kapcsán az alábbiakban tudunk segítségedre lenni:

  • Tortakóstolóval egybekötött ingyenes tanácsadással várunk!

  • Segítünk összeállítani a desszert kínálatot és megbecsülni a szükséges mennyiségeket.

  • Segítünk kitalálni és elkészítjük a köszönő ajándékokat

  • A távozó násznépnek süteménycsomagokat készítünk.

  • Sós és édes sütemények összeállításában is segítségedre leszünk.

 

Milyen izesítésekből, piskótákból és díszítésekből választhatsz esküvői torta rendelésed kapcsán?

Esküvői tortádat megrendelheted egyedi ízesítésekben. Legyen akár hagyományos ízesítés, gesztenye, marcipán, vagy különleges mi biztosan meg tudjuk valósítani Nektek.

Esküvői torta rendelés menete

Előzetes egyeztetés és torta kostoló alkalmával megbeszéljük az igényeiteket és árajánlatot készítünk Nektek.
A tortákat elkészítjük és a legtöbb esetben kiszállítjuk.

Esküvői torta ára

Az esküvői torta ára minden esetben az egyedi igényeitek alapján határozódik meg. Ezt a megrendelés előtt pontosan meg tudjuk mondani Neked.

Esküvői torta egyeztetés

Jelentkezz be hozzánk előzetesen és vendégül látunk Titeket cukrászdánkban egy díjmentes, személyes esküvői torta tanácsadásra. Egy ilyen megbeszélés általában 1-1,5 órát vesz igénybe.

Mire figyelj esküvői torta kiválasztásánál?

A legtöbb jegyespárnak nagy problémát jelent az “igazi” , a nagy eseményhez illő esküvői torta kiválasztása. Gondolom ezzel Te is így vagy. Bizonyára meg vannak az elképzeléseid, de ezeket a tippeket érdemes végig olvasnod. Ha ezeket pontokat végig gondolod, kicsi lesz az esélye annak, hogy mellé nyúlj.

Milyen legyen az esküvői torta kialakítása, alakja?

Emeletes vagy normál? Kerek, szögletes, szív alakú?Ezek a kérdések szoktak a fejekben keringeni amikor az esküvői torta alakja a téma. Ezzel kapcsolatosan igazából nincs olyan érv ami az egyik kialakítást a másik elé emelné. Itt az esküvői dekoráció és az a rendezvény stílusa amit véleményem szerint szem előtt kell tartanod.

Több emeletes torta esetében mivel a teljes torta több tortából tevődik össze, van lehetőséged többféle ízesítés kiválasztásában. (Nem az egész tortád ugyan olyan ízű)

Mekkora legyen az esküvői torta?

A megfelelő méret / szeletszám felbecsülése viszont egy olyan téma, amiben segíthet a tapasztalat. Ha személyenként 1 szelettel számolsz, akkor az minden bizonnyal elegendő lesz.

Biztosan nem lősz mellé az adagok számításánál, ha a mostanában divatos módszer szerint az esküvői torta mellé díszes muffinokat, és macaron finomságokat kérsz. Különlegessé teszi az esküvői tortát a körítés és a különféle díszes finomságok látványa. A gyerekek is biztosan díjazni fogják.

Ízvilág

Az íz kiválasztása szubjektív dolog. Kinek mi ízlik… A legjobb megoldás álltalban az, ha olyan ízvilágot választunk ami Neked és párodnak ízlik (végül is a Ti tortátok), no de gondolva a násznépre is akiket egyesével biztosan nem fogsz megkérdezni célszerű közkedvelt ízeket is kérni a tortához. Közkedvelt íz például a csoki, puncs, gesztenye vagy a marcipán.

Allergiával, intoleranciával élő vendégekre is gondolj

Gondolnod kell az íz mellett az allergiára vagy intoleranciára. ( tej, tojás, liszt, cukor allergia ) Javasolt egy kisebb olyan torta, vagy muffin finomság bekészítése ami a leggyakoribb allergiákkal küzdők számára is fogyaszthatoak. Ezek a vendégek jól fogják érezni magukat, hogy rájuk is gondoltál.

Emeletes esküvői torta esetében erre kell figyelned

Az alsó nagyobb átmérőjű torták ízvilága lehetőleg legyen közkedvelt, valamint olyan állagú, hogy a fölötte lévő tortákat meg bírja tartani például puncs. Természetesen vannak olyan emeletes torta állványok ahol erre már nem kell figyelni, de jó ha ezt tudod.

Esküvői torta design

Fontos, hogy az eskövői tortád külső megjelenése, designja illeszkedjen az esküvői dekoráció stílusával és fő színei visszaköszönjenek a tortán.

A tortát bevonathatod marcipánnal, fondannal, vagy akár vajkrémmel.

Esküvői torta díszítés

Az esküvői tortákat leggyakrabban virágal díszítik. A virág motívumok készülhetnek marcipánból vagy lehet cukorvirág is. Nem ritka az esküvői tortán az élő, vágott virág dekoráció sem.

Mi legyen az esküvői torta tetején?

A torta csúcsán legtöbb esetben az esküvői párt ábrázoló figura, motívum, vagy szimbólum kap helyet.

 

A legfontosabb, hogy az esküvői tortátok olyan legyen ami Nektek tetszik, ami rólatok szól.

 

Jelentkezz be hozzánk esküvői torta egyeztetésre, hívd ezt a számot: +36 70 627 1747

 

Rendeléssel kapcsolatban az alábbi űrlap kitöltsésvel is felveheted velünk a kapcsolatot!

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail
Telefon
Ötletek, elképzelések a tortával kapcsolatban:
Top