Küldj egy egyedi szülinapi tortát Szerettednek!

Küldj a szülinaposnak egy édes ajándékot aminek biztosan örülni fog! Gondolj ki bármit vagy küldj egy fotót a netről egy tortáról, mi megcsináljuk. A torta ízvilágát, méretét és díszítését is szabadon megválaszthatod, nem beszélve arról, hogy a tortát kérheted cukormentesen, laktózmentesen, sőt figyelünk a glutén érzékenyekre is!

A szülinapi tortát a megbeszélt helyre és időben torta futár viszi ki és adja át!

Rendeld meg tőlünk rokonod, szerelmed, munkatársad egyedi szülinapi tortáját a te egyedi elképzelésed alapján és mi megsütjük és ki is szállítjuk a kívánt címre. ( Budapest területén belül)


Torta összeállítása


* Tűzijáték, gyerta rendelés esetén kérjük írd le a megjegyzésben hány darabot szeretnél, és milyen számokat számgyertya esetén!

** Tortáinkat el tudjuk készíteni kukorica - és/vagy rizslisztből is, ezeket gluténmentesnek ugyan nem nevezhetjük, mert maga a cukrászüzem használ glutén tartalmú alapanyagokat is, de mentes tortáinkat nagy odafigyeléssel készítjük.
Sajnos így sem mondhatjuk, hogy gluténmentesek ezek a torták.
Amennyiben van kérdése nyugodtan hivja ügyfélszolgálatunkat!


Rendelés adatai

Szülinapi torta rendelés menete

Szülinapi torta mérete, íze, mentessége

Ezen az oldalon található méret, íz és mentesség választó segítségével kérjük add meg nekünk, hogy milyen tortát szeretnél.

Szülinapi torta designja

Tölts le egy képet a netről vagy a kép pontos linkjét másold be a megjegyzés részbe és küld el nekünk az ezen az oldalon található üzenetküldő segítségével.

Szülinapi torta ára

A megküldött igényeid alapján mi kikalkuláljuk az egyedi szülinapi torta árát és elküldjük Neked, ha Te azt elfogadod és elutalod számunkra az előleget ( torta árának felét ) akkor elkészítjük a kívánt születésnapi tortát.

Szülinapi torta kiszállítás

Budapest területén tortafutárunk szállítja ki a születésnapi tortát a megadott időpontban a megadott címre. A tortát egyenesen küldheted az ünnepeltnek is! :-)

Születés napi torta rendelés gyakori kérdések

Kiknek csinálnak születésnapi tortát?

Újszülötteknek, gyerekeknek, nőknek, férfiaknak, fiataloknak, időseknek,

Milyen méretű tortát kérhetek?

A torta mérete szeletszámban adható meg, gyakorlatilag bármekkorát, de a leggyakrabban kért szeletszámokat ki lehet választani a szülinapi torta ajánlatkérésre szolgáló űrlapon.
Ha Neked más méretűre van szükséged akkor írd be nyugodtan a megjegyzésbe az általad kért méretet.

Csinálnak céges születésnapi tortákat is?

Igen, a céges születésnapokra kért tortáink mindig különlegesek, általában a nagy méret és a kreatív kérések miatt :-)

Vásárlóink írták

A páromat leptem meg a tortával, mert nem tudtam már mit venni Neki. Tuti siker volt, cukormentest kértem így bűntudat nélkül vett egy második szeletet is :-) Köszönöm!  - Kretovics János

Top